U okviru kampanje ’’Vidi Srbiju – koje momente ćeš pamtiti ovog leta?’’u organizaciji Turističke organizacije Srbije, Turistička organizacija grada Zaječara je bila deo promotivne kampanje na Avali 02.juna 2018.godine, gde su prisustvovali ministar Rasim Ljajić i direktorka TOS-a Marija Labović.

U Vrnjačkoj banji 8. juna 2018.godine, u sklopu iste kampanje, Turistička organizacija grada Zaječara je predstavila autentične proizvode našeg kraja i našu turističku ponudu.

U okviru iste kampanje, 22. juna 2018. godine Turistička organizacija grada Zaječara će u Beogradu, na Trgu Republike promovisati turističke potencijale našeg grada i ujedno iskoristiti priliku da pozove sve ljubitelje dobre muzike da prisustvuju 52. Zaječarskoj Gitarijadi, koja će se održati u periodu od 28. do 30. juna ove godine i koja će nesumnjivo posetiocima pružiti provod vredan pamćenja.

Takođe, obaveštavamo Vas da ćemo sledeg dana u Somboru uzeti učešće i na manifestaciji „Ulica starih zanata“, gde ćemo pored predstavljanja rukotvorina naših sugrađana takođe sa ponosom predstaviti program ovogodišnje 52. Gitarijade i naravno pozvati sve prisutne da budu naši dragi gosti.