Foto Gerd Altmann sa Pixabay

Prema rečima gradonačelnika Zaječara Boška Ničića troje lica je, zbog kršenja propisa i oglušenja na apele, poslato na izdržavanje kazne zatvora, podneto je petnaest krivičnih prijava, dok je mera poslednje opomene izre;ena za tridesetsedmoro Zaječaraca!

Zbog nepoštovanja propisa državnih organa, kao i zbog oglušenja o apele, molbe i upozorenja troje lica uhapšeno je, procesuirano i poslato na izdržavanje kazne zatvora, dok je protiv četiri lica podneta krivična prijava zbog kršenja mera samoizolacije.

Zbog povrede policijskog časa i nepoštovanja zabrane izlaska u periodu od 20:00 do 05:00 časova krivične prijave podnete su protiv četvoro naših sugrađana, a u skladu sa važećim propisima preti im i ozbiljna kazna zatvora.

Protiv tridesetsedmoro Zaječaraca preduzete su mere poslednje opomene i upozorenja – a u slučaju oglušenja o izdatu opomenu, biće preduzete dalje zakonske mere.

Boško Ničić, foto: Printscreen / facebook

„Kao Vaš sugrađanin, gradonačelnik i komandant Štaba za vanredne situacije ja Vas poslednji put molim da nam ne otežavate posao a posebno pravite probleme HEROJIMA ovog vremena – našem medicinskom osoblju, apotekarskim radnicima, policajcima, komunalnim policajcima, radnicima komunalnih preduzeća , radnicima u trgovinama (posebno kasirkama) BUDIMO LjUDI !!!“ – izjavio je graonačelnik Zaječara Boško Ničić, sumirajući rezultate oglušenja Zaječaraca o propise koji su na snazi tokom vanrednog stanja u Republici Srbiji

Reklame