foto:femix

Treći Rok kamp za devojčice biće održan u Knjaževcu od 14. do 20. jula.Prijave za kamp traju do 26.maja.

Kamp je namenjen devojčicama od 11 do 14 godina, koje će  uz fenomenalne mentorke, usavršavati svoje muziciranje na instrumentima poput bubnjeva, gitare, klavira…

Ono što je bitno da istaknemo je da se za kamp mogu prijaviti i devojčice koje ne znaju da sviraju ili nemaju svoj instrument. Muzičko obrazovanje devojčica nije presudno.

„Velika novina za ovu godinu je program za koncertnu produkciju i zvuk na koji se mogu prijaviti i devojčice koje su ranije učestvovale na kampu. One će tokom ovog programa naučiti sve što je vezano za audio podešavanja na koncertima, kao i to kako rade pojačala, razglasni sistemi i kako se postavljaju mikrofoni za ozvučavanje bine.

Još jedna novina koju smo uvele jeste konkurs za mentorke. Ove godine želimo da sarađujemo sa muzičarkama sa kojima možda nismo imale prilike da se upoznamo do sada.

Veoma se radujemo što smo ove godine u Knjaževcu jer verujemo da je veoma bitno da se naš kamp organizuje u različitim krajevima Srbije kako bi bio pristupačniji svima“-rakla je za naš portal Selena Simić mentorka Rok kampa i bubnjarka benda Nemesis.

Kao i za devojčice, konkurs za muzičarke mentorke je otvoren do 26. maja.

Detaljnije informacije možete pronaći na sajtu Femix.info ili na Facebook stranici Rok kampa za devojčice.