Reklame

Nakon dugog vremena Zaječar ima predstavnicu u finalu izbora za „Miss Srbije“. Teodora Mitić, maturantkinja zaječarske Gimnazije, 9. oktobra u Kombank dvorani predstavljaće Grad Zaječar na finalnom takmičenju za najlepšu devojku Srbije.

Već 25 godina kompanija MISS YU, pod vođstvom Vesne de Vinče i Milanke Đorđević, kao jedini vlasnik licence za Miss World i Miss Universe, organizuje izbor za Miss Srbije.

Devojke koje se prijave za ovo najprestižnije takmičenje u lepoti koje Srbija ima, moraju proći strogu selekciju u vidu polufinalnih takmičenja koja se održavaju širom Srbije, te finalnog kastinga u Beogradu, da bi najboljih 20 ušlo u finalni izbor i dobilo priliku da se na finalnoj večeri takmiči za najlepšu devojku Srbije.

Nakon dugog vremena Zaječar ima predstavnicu u finalu izbora za Miss Srbijezaječarka Teodora Mitić će na finalnoj večeri, koja će biti održano 9. oktrobra u „Kombank dvorani“ u Beogradu, predstavljaće Grad Zaječar, ali i Timočku krajinu na finalnom takmičenju ovogodišnjeg izbora za Miss Srbije.

„Presrećna sam što sam ove godine ušla u finale izbora za Miss Srbije. Hvala Vesni de Vinči, Milanki Đorđević, kao i kompletnom timu kompanije MISS YU na ukazanom poverenju. Daću sve od sebe da na pripremama i na samoj finalnoj večeri dostojno reprezentujem Grad Zaječar.

Pozdravljam sve zaječarce, a naročito želim da ohrabrim devojke iz Zaječara i drugih gradova Timočke krajine da naredne godine krenu mojim stopama i prijave se u što većem broju na ovo jedino licencirano takmičenje za Miss Srbije i tako ostvare svoje snove.

Pozivam moje zaječarce da navijaju za mene, glasaju i u što većem broju dođu u Kombank dvoranu 9. oktobra.“poručila je Teodora svojim sugrađanima.

Shodno načelima i misiji koju kompanija MISS YU sprovodi već 25 godina unazad, a to je insistiranje na visokom obrazovanju i kulturnom usavršavanju svih učesnica u izboru za Miss Srbije i ove godine je svim finalistkinjama dodeljena stipendija PMC – Fakulteta za projektni menadžment, za kompletne četvorogodišnje studije.

Devojke, učesnice ovogodišnjeg finala, već su počele sa pripremama u hotelu „Kovilovo Resort“ u Kovilovu, odakle danas putuju na Tasos na nastavak priprema, da bi po povratku, iz baze u Kovilovu izašle na finalni izbor za Miss Srbije u Kombank dvorani 9. oktobra.

Tekst: MAD
Foto: Miss Serbia 2019 official