Izveštaj REM po kome „izborna lista Saveza za Srbiju“ ima više prostora u medijima od SNS je konačan dokaz ludila u kome živimo, ali i pokazatelj da REM zapravo ne postoji i jedan od razloga zašto bojkotujemo ove nedemokratske izbore, navodi se u saopštenju Saveza za Srbiju.

Kako navode, znaju članovi REMa da SZS ne učestvuje na izborima i samim tim ni nema izbornu listu.

– Znaju da se ne mogu sabirati sekunde na kablovskim televizijama koje može da vidi trećina Srbije i sekunde na televizijama sa nacionalnom frekvencijom. Znaju da je N1 televizija kanal koji ima samo informativni program i u čije emisije predstavnici vlasti do sada nisu dolazili, ali ih zato u dnevnicima ove televizije samo kroz izjave Aleksandra Vučica ima 20 puta više nego cele opozicije zajedno. Znaju Olivera Zekić i ekipa da je odnos Vučića i celokupne opozicije u dnevnicima RTSa 99:1. Znaju da u ovoj godini nijedan lider opozicije nije bio gost na javnom servisu. Znaju još mnogo toga zbog čega Srbija nastavlja da pada na rang-listi slobode medija Reportera bez granica, navode iz SZS u saopštenju.

Članovi REMa, kako ističu iz SZS, sve to znaju, ali sprovode gebelsovsku politiku i nastavljaju da bez trunke stida lažu narod čime su ovo telo pretvorili u servis  Aleksandra Vučica i njegove fabrike laži. I zbog toga će odgovarati građanima koji ih plaćaju .

Izvor: Danas

Reklame