U prisustvu velikog broja zvanica, saradnika i prijatelja kompanije „Nikolić prevoz“ danas je svečano otvorena autobuska stanica ovog autoprevoznika.

Kompanija „Nikolić prevoz“ lider je u Istočnoj Srbiji na polju pružanja usluga autobuskog prevoza u zemlji i inostranstvu, a otvaranje autobuske stanice u Zaječaru predstavlja investiciju koja vodi ka daljem unapređenju kvaliteta usluga koje kompanija pruža.

Svečanom otvaranju autobuske stanice prisustvovali su Njegovo Preosveštenstvo Episkop Timočki gospodin Ilarion, gradonačelnik grada Zaječara, gospodin Boško Ničić, i predsednik opštine Negotin, gospodin Vladimir Veličković, koji su presecanjem vrpce označili početak rada ove autobuske stanice.

Gradonačelnik je izrazio veliko zadovoljstvo povodom realizacije ove investicije i poželeo je puno uspeha u radu porodici Nikolić.

Predrag Dinkić, zamenik direktora kompanije „Nikolić prevoz“ o današnjem svečanom otvaranju rekao nam je sledeće:

„Osamnaest meseci od polaganja kamena temeljca počela je sa radom autobuska stanica u Zaječaru, koja će još koliko večeras primiti prve putnike koji putuju za Austriju i Nemačku.

Planirano je da na autobuskoj stanici bude zaposleno deset radnika, a jedan deo je već zaposlen. Autobuska stanica prostire se na 680 metara kvadratnih, a u njenom sklopu radiće i turistička agencija. U pripremi su i dva apartmana, koja će biti namenjena putnicima koji očekuju nastavak putovanja.

Privodimo kraju i sa pripremom restorana u kome će putnici, ali i ostali naši sugrađani, moći da se osveže i uživaju u bilo koje doba dana.“