Sutra sednica Saveta Zaječarskog upravnog okruga

Na sednici Saveta Zaječarskog upravnog okruga govoriće se i o pripremljenosti za zimsko održavanje puteva na području Zaječarskog okruga u zimskom periodu, ali i o problemima u učenju rumunskog jezika na području Zaječarskog i Borskog okruga.

Sednica Saveta Zaječarskog upravnog okruga, 40. po redu, biće održana sutra, 22. novembra u 13 časova, u Maloj sali Zaječarskog upravnog okruga.

Na dnevnom redu ove sednice biće izveštaj Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave o godišnjem planu stručnog usavršavanja državnih službenika za 2019. godinu i o predstojećim izmenama i dopunama Zakona o inspekcijskom nadzoru.

Biće govora i o pripremljenosti za zimsko održavanje puteva na području Zaječarskog upravnog okruga u zimskom periodu 2018/2019.

Razmatraće se i izveštaj Školske uprave Zaječar o aktuelnoj situaciji i problemima o učenju rumunskog jezika na području Zaječarskog i Borskog okruga.

Osim članova Saveta Zaječarskog upravnog okruga, sednici će prisustvovati i dr Ivan Bošnjak, državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave.