Foto: Privatna arhiva / facebook

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije priredio je juče prijem za članove, sipmatizere, saradnike i prijatelje povodom novogodišnjih i Božićnih praznika nakon održanog jubilarnog 10. kongresa SPS-a.

Svečanom koktelu prisustvovali su i predstavnici koalicionih partnera, Srpske napredne stranke i Jedinstvene Srbije, kao i predstavnici grada Zaječara.

Foto: Privatna arhiva / facebook

Predsednik Gradskog odbora Dr Mirko Nikolić pozdravio je prisutne i preneo je utiske sa održanog kongresa na kome je za predsednika partije ponovo izabran Ivica Dačić. Dr Mirko Nikolić iskrostio je ovu priliku da novom – starom predsedniku čestita izbor u ime Gradskog odbora, kao i u svoje lično ime.

Cilj Socijalističke partije Srbije na lokalu, a tako i na nivou republike, je da dostigne rejting svog predsednika.
Ostvareni rezultati na polju spoljne politike, naročito po pitanju borbe za očuvanje integriteta Srbije i zaštite našeg naroda nastanjenog u našoj južnoj pokrajini, jačanja međunarodnog položaja, su i rezultati Socijalističke partije Srbije i to moramo s ponosom isticati na svakom koraku. – istkanuto je na svečanom novogodišnjem koktelu.

Atmosferu na jubilarnom kongresu svojim pristuvom uveličao je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijer Grčke Cipras, Milorad Dodik, kao i brojne druge zvanice.

Predsednik Vučić istakao je da borba za interese Srbije ne poznaje podelu na partije i zahvalio se Socijalističkoj partiji Srbije na saradnji i za do sada učinjenom u borbi za državne interese i jačanje ekonomske moći Srbije. – navedeno je u obraćanju prisutnim zvanicama.

Foto: Privatna arhiva / facebook

Za člana glavnog odbora Socijalističke partije Srbije iz Zaječara izabran je dr Mirko Nikolić.

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije uputio je svim sugrađanima čestitke povodom predstojećih Novogodišnjih i Božićnih praznika.