Foto: Timok održavanje
Reklame

Na zahtev meštana Grljana, sportski teren za mali fudbal na veštačkoj travi u tom zaječarskom selu, rekonstruisan je i osposobljen za normalno funkcionisanje. Postavljene su nove mreže, dotrajale daske na ogradi su zamenjene, a kako nije bilo moguće baviti se sportom i u večernjim satima, postavljeni su i novi reflektori.

„Značajno je da se sportski teren obnovi, pre svega zbog najmlađih meštana, kako bi se odvojili od računara i telefona, a više posvetili sportu i druženju. Ovde nije bilo moguće igrati fudbal u večernjim satima, ali je sada i to omogućeno, tako da je to lepa vest za našu omladinu“, rekla je Dragica Žarković, predsednica Mesne zajednice u Grljanu.

Ivan Ristić, šef Službe održavanja sportskih objekata ističe da je teren bio u lošem stanju, a osvetljenje na minimalnom nivou. Sada su ti problemi rešeni.

„Ograda oko samog terena je na pojedinim mestima bila polomljena, daske su zamenjene, ofarbane, mreže na golovima postavljene, kao i četiri reflektora, ukupne jačine 1.600 vati“.

U narednom periodu, prema rečima nadležnih iz Javnog komunalnog preduzeća „Timok održavanje“, počeće radovi na uređenju sportskog terena u zaječarskom naselju „Kotlujevac“.

Izvor: Timok održavanje