U Beogradu je danas zaključen ugovor između Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i Specijalne bolnice za rehabilitaciju „Gamzigradska banja“ o realizaciji projekta „Otvoreno kupalište u Gamzigradskoj banji“.

Ovaj projekat biće finansiran kroz Program rasporeda i korišćenja subvencija i dotacija namenjenih za projekte razvoja turizma za 2018. godinu.

Vrednost ovog projekta koji će Gamizgradsku banju učiniti još atraktivnijom turističkom destinacijom, doprinoseći tako značajno razvoju turizma u našem kraju, je 17 miliona dinara.

Moderan i atraktivan izgled, ali i funkcionalno rešenje koje omogućava korisnicima usluga Specijalne bolnice maksimalnu udobnost odlike su budućeg javnog kupališta.

Evo jednog detalja budućeg javnog kupališta:

Javno kupalište u Gamzigradskoj banji

Izradom ovog projekta koji će Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija finansirati rukovodstvo Specijalne bolnice još jednom je dokazalo da ima ambiciju, ideje i jasnu viziju budućnosti turizma u Gamzigraskoj banji.

Verujemo da će ovo otvoreno kupalište mnoge turiste prizvati našem kraju i da će Gamzigradska banja postati okosnica razvoja turizma u našem kraju.

 

Reklame