SNS priprema pravni tim za konačni obračun sa redakcijom Info Vranjskih, poruka je sa najnovije koneferecije za medije SNS-a.

Nesposobni da se sami suoče sa pitanjima novinara, čelnici SNS-a pred javnost su isturili omladince, pre svih Milana Ilića, glumca u pokušaju, koji se novinarima predstavio kao polaznik Akademije za mlade lidere SNS-a.

– Pripremamo pravni tim u GrO SNS koji će krivičnim prijavama odgovoriti na izmišljotine i laži jednog portala i to shodno Krivičnom zakoniku Srbije. Pozivamo tužilaštva u Vranju da rade svoj posao, jer se ljudi možda plaše od tog istog portala – rekao je javno Ilić.

Mlađahni jurišnik i polaznik Ilić je poručio «da ne razume da novinar licemer piše protiv «Simpa» koji mu je dao krov nad glavom» i time izazvao nesporazume i različita tumačenja novinara lokalnih medija.

– Prema mom saznanju, nijedan novinar nekadašnje redakcije Vranjskih i portala InfoVranjske nije dobio stan od «Simpa», zato tumačim da je Ilić žestoke kritike uputio insajderima iz ove fabrike koji o svemu što se tamo događa izveštavaju ovaj portal – primetio je jedan od novinara na konferenciji za medije GrO SNS.

Junoša Ilić je bio sasvim jasan kada je stavljao primedbe na pisanje «jednog portala»!

– Tom portalu smeta što ne mogu da nas reketiraju, pa ne vidi da smo povećali BDP, izgradili autoput, novu zgradu Pozorišta, što se posle 40 godina gradi u Vranjskoj Banji, smeta i novi hirurški blok, izgradnja novog vrtića, pa vode prljavu kampanju protiv SNS. Zaboravljaju da narod nije slep, a mi ćemo se i dalje protiv takvog pisanja boriti radom i borbom za bolji život građana i razvoj našeg kraja kako bi mladi ostali ovde da žive i rade – istakao je Ilić.

Milan Ilić je na kraju, ne trepnuvši, obećao građanima Vranja «da će Srbija biti pristojna evropska zemlja»!

Izvor: Info Vranjske, nuns

Reklame