Reklame

Nakon tri dana kako smo pisali o čišćenju dva smetlišta u Zaječaru, na jednom od njih danas je opet nabacano smeće. U neposrednoj brlizini stare strugare Okružnog zatvora, svega par metara od kolovoza nalazi se smetlište.

 

Radnici JKSP „Zaječar“, Marko Todorović i Boban Prvulović neumorno rade na čišćenju smetlišta i divljih deponija, pisali smo 7. februara.

Tri dana nakon čišćenja smetlišta kod fabrike kablova, danas smo ponovo na istom mestu zatekli đubre.

Nesavesni građani opet su na mestu, gde postoji znak da je zabranjeno bacanje smeća, istovarili đubre, a radnici JKSP „Zaječar“ su ga danas ponovo uklonili..

U neposrednoj brlizini stare strugare Okružnog zatvora, svega par metara od kolovoza nalazi se veliko smetlište, o čemu smo pisali još 8. jula 2019. godine. Danas ovo smetlište je još veće.

Kanal duž uzanog kolskog puta koji vodi ka staroj strugari Okružnog zatvora pun je smeća i šuta, stanje na licu mesta ukazuje da meštani već duže vreme ovde odlažu svoj otpad.

Apelujemo na građane Zaječara, da ne bacaju smeće, jer ako neko želi da promeni nešto, neka prvo počne od sebe. Apelujemo da poštede i ove momke, koji svakodnevno od jutra do mraka čiste đubre svih nas. Budimo ljudi i čuvajmo svoj grad.

Pozivamo građane Zaječara da preko naše nove aplikacije prijave problem u svom delu grada. 

Problem možete prijaviti OVDE.