Kompanija Telekom Srbija pokrenula je četvrti ciklus projekta “Stvaramo znanje”, a na spisku škola je i OŠ “Jeremija Ilić Jegor” iz Rgotine. Građani glasanjem na zvaničnoj Fejsbuk stranici „Mts”, imaju mogućnost da odaberu novih 20 osnovnih škola kojima će kompanija donirati sredstva za nabavku savremene informatičke opreme.

Kao i u prethodnim ciklusima, od ukupno 40 predloženih, 20 škola sa najvećim brojem glasova dobiće sredstva za opremanje kabineta.

Projekat „Stvaramo znanje” se realizuje u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja koje je i ove godine dalo predlog 40 škola kojima nedostaje informatička oprema.

Škole su podeljene u četiri geografske oblasti iz kojih će po 5 škola sa najvećim brojem glasova dobiti računarski kabinet. Svaki korisnik dnevno može da glasa za po jednu školu iz svake geografske oblasti, odnosno da dodeli ukupno četiri svoja glasa. Nakon isteka perioda od 24 sata, korisnik ima pravo da ponovo pristupi aplikaciji i glasa.

Glasanje je počelo 26. juna u 12 časova, a svi koji žele da glasaju za OŠ „Jeremija Ilić Jegor” iz Rgotine, moći će da urade to do 5. jula u podne, na ovoj adresi, nakon čega će biti proglašene škole koje su dobile vredne donacije.

Do 5. jula možete glasati svakoga dana kako bi škola “Jeremija Ilić Jegor” dobila računarski kabinet.

Pravo učešća imaju svi korisnici društvene mreže Fejsbuk sa boravištem u Republici Srbiji, koji su lajkovali Fejsbuk stranicu „Mts”.

Projekat se realizuje u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja koje je i ove godine dalo predlog 40 škola kojima nedostaje informatička oprema.

Reklame