foto: Tripmondo

Kako portal Glas Zaječara saznaje, situacija oko izbora za savet MZ Šipikovo ne jenjava. Posle pisanja našeg portala, a to možete pročitati ovde, na mail naše redakcije stiglo je pismo jedne meštanke sela Šipikova koja je opisala stanje u tom selu.

U pismu se navodi da članovi prošlog saziva MZ Šipikovo, obmanama i lažima pokušavaju da prevare meštane ovog sela, i da oni nemaju nikakvu podršku meštana.

Prema navodima iz pisma, iza svega stoji Saša Mirković i ljudi bliski njemu. Dalje u pismu navedena su imena pojedinih meštana Šipikova i način na koji pokušavaju da zastraše ljude i na kakav način žele da ostvare pobedu na izborima za savet MZ Šipikovo.

Redakcija Glasa Zaječara proslediće ovaj mail policiji i insistirati da policija razotkrije sve detalje oko „pretnji“ i „ucena“.

Na kraju kada smo videli šta jedna grupacija misli o drugoj, a da tragedija bude veća, svi su oni članovi iste partije, SNS, ostajemo da čujemo samo glas meštana Šipikova, a to će se desiti kada budu vreme, izbori za savet MZ Šipikovo…

 

Reklame