Kako da se nova mama izbori sama sa sobom, kako da pomogne sebi i bebi tada i kako da na najbolji i najpravilniji način prevaziđe postporođajne trenutke? odgovore saznajte na besplatnom seminaru 24. februara u Zaječaru.

Nagle promene raspoloženja, uznemirenost, razdražljivost, bol i tuga, su samo neka neprijatna stanja u koja upadne žena koja se tek porodila. Nije samo to. Promenilo se i telo, hormoni su nabujali, telo je nabujalo, ranjivi ste i slabi, ali i srećni i drugačiji kao nikad pre, jer niste više sami. Imate dete.

Treba brinuti o sebi tada. Nije to baš lako. Treba brinuti i o bebi. Nije ni to lako. Užitak je neverovatan, ali nije lako. Moderna mama mnogo toga zna, ali praksa pokazuje nešto drugo.

Kako da se nova mama izbori sama sa sobom, kako da pomogne sebi i bebi tada i kako da na najbolji i najpravilniji način prevaziđe postporođajne trenutke?

Na sva ova pitanja, a i šire, možete dobiti odgovore i savete lekara, možete se družiti sa ostalim mamama, razmeniti iskustva i na kraju dobiti i poklone, a možete i vi nekome pokloniti nešto, a oko svega će se, samo za vas, pobrinuti „Klub beba, trudnica i mama“.

Seminare će voditi tim lekara koji će govoriti o svemu što vas zanima u toku trudnoće i nakon porođaja. Govoriće se o razvoju bebe iz meseca u mesec i njenoj ishrani i kada i kako započeti uvođenje nemlečne ishrane. Biće reči o važnosti ginekoloških pregleda i kada redovno nastaviti sa njima, takođe ističu  da su u Klubu uveli i specijaliste oblasti fizijatrije, kardiologije,radiologije, psihologije,logopedije i još puno toga novog što će biti predstavljeno članovima u toku ove turneje.

Nacionalna kampanja “Pojačajmo svest o zajedništvu i povećanju nataliteta” koja ima cilj podrške roditeljima u Srbiji,koji će lakše uz savete,edukaciju,međusobnu podršku te na kraju i konkretnu pomoć,olakšati faze roditeljstva,pokreće udruženje Klub beba trudnica i mama iz Niša i počinje sa realizacijom 24.02. kreće od Zaječara i obilazi 24 grada u Srbiji.