Nekadašnji prijatelji, gradonačelnik Zaječara Boško Ničić i bivši direktor JKP „Higijena“, i nekadašnji šef SPO-a, Goran Đorđević, kao i sin pomenutog Đorđevića, ukrstili su koplja danas na Facebook zidu nekadašnjeg saradnika Boška Ničića, Nelija Nikolića.

 

Evo šta su govorili i za šta su se međusobno optuživali na objavi pomenutog Nelija Nikolića.

Prvi je reagovao bivši direktor JKP „Higijena“ Goran Đorđević i optužio svog nekadašnjeg koalicionog partnera Ničića da je pokušao da iskoristi humanitani koncert za malog Nemanju, kao svoju promociju, ali su ga građani Zaječar u tome prozreli.

Na teške optužbe reagovao je gradonačelnik Ničić i napisao da je Goran Đorđević političkim ucenama zaposlio sina u KOMUNALNOJ POLICIJI.

Redakcija Glasa Zaječara postavlja pitanje gradonačelniku Ničiću: ako je znao da je Đorđević ucenjivao da se njegov sin zaposli, zašto taj slučaj nije prijavio policija, jer ako se dobro sećamo sin Gorana Đorđevića postao je komunalni policajac u njegovog mandata, kada su Đorđević i Ničić bili koalicioni partneri?

Zatim su prepucavanje nastavili sin Gorana Đorđevića i gradonačelnik Ničić. Mario Đorđević, sin Gorana Đorđevića, optužio je Ničića da PIJE i napisao je sledeće:

Na ove optužbe Ničić je odgovorio ovako:

Opet reakcija Glasa Zaječara poziva TUŽILAŠTVO da ispita navode Boška Ničića da je bivši direktor JKP „HIGIJENA“ Goran Đorđević ucenjivao i „privodio“ neku osobu.

Rasprava na fejsbuk „zidu“ Nelija Nikolića još uvek traje. Poslednje prepiske ne zaslužuju komentar, već redakcija Glasa Zaječara poziva TUŽILAŠTVO da ispita navode šta su Goran Đorđević, Mario Đorđević i Boško Ničić napisali u trenutku raspravke na društvenoj mreži FACEBOOK.

Poslednje je napisao Goran Đorđević:

Nastaviće se…