Sednica Skupštine grada Zaječara: Odbornici o predlogu budžeta za 2019. godinu

Odbornici će, prema dnevnom redu sednice, razmatrati Predlog Odluke o budžetu grada Zaječara za 2019. godinu sa predlogom Kadrovskog plana za narednu godinu.

21. Sednica Skupštine grada Zaječara, biće održana u ponedeljak 17.decembra, u 10 časova, u velikoj sali Skupštine grada Zaječara.

Odbornici će, prema dnevnom redu sednice, razmatrati Predlog Odluke o budžetu grada Zaječara za 2019. godinu sa predlogom Kadrovskog plana za narednu godinu. Takože će raspravljati i o odluci potraživanja grada Zaječara u udeo grada Zaječara u kapitalu privrednog društva “Trayal korporacija” a.d. Kruševac.

Između ostalog, na dnevnom redu je i predlog odluke o usvajanju Regionalnog plana upravljanja otpadom za grad Zaječar i opštine: Boljevac, Bor, Kladovo, Majdanpek, Negotin i Knjaževac.

Odbornici će razmatrati i predlog rešenja o obrazovanju stručne komisije za izradu Godišnjeg programa zaštite,uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta. Konačnu reč odbornici će dati i na predlog rešenja o razrešenju i imenovanju članova Školskih odbora Škole za osnovno i srednje obrazovanje “Jelena Majstorović” u Zaječaru, Osnovnih škola “Dositej Obradović” u Vražogrncu i “Vuk Karadžić” u Velikom Izvoru, kao i pretres predloga rešenja o prestanku mandata i imenovanju člana školskog odbora Osnovne škole “Hajduk Veljko” u Zaječaru.

Kompletan dnevni red sednice pogledajte na linku Skupština grada Zaječara.