Reklame

Saša Mirković, nekadašnji visoki funkcioner Pokreta Živim za Krajinu, Pokreta radnika i seljaka kao i Srpske napredne stranke danas je na svom FB profilu napisao da je podneo krivičnu prijavu protiv Zorana Milojevića – Zelje, visokog funkcionera Srpske napredne stranke.

foto: fb prinscreen

Mirković je na svom profilu napisao sledeći tekst:

Krivična prijava protiv Vučičevog i SNS glavnog batinaša ZORANA MILOJEVIĆA ZELJE zbog PRETNJI METKOM koje mi je uputio.

Svedok postoji! Inače MILOJEVIĆ JE SA OSNOVNOM ŠKOLOM DIREKTOR TELEKOMA KOSOVO, koji je prodat. Da podsetim ON je inače GLAVNI ČISTAČ U SNS, A MILENA TRAJKOVIĆ KOJA JE BILA POMOĆNIK GRADONAČELNIKA OGNJENOVIĆA U ZAJEČARU, ZBOG ČIJIH SAM IZJAVA SEDEO DVA MESECA U PRITVORU JE NJEGOV KADAR I ZELJA JE ZAPOSLIO U ZAJEČARU.

ON I BOŠKO NIČIĆ SU GLAVNI OVUČIĆEVI OPERATIVCI ZA MOJ PRAVNI I POLITIČKI PROGON. JOŠ JE OSTALO DA ME UBIJU.

Da podsetimo građane Zaječara šta je za gospodina Milojevića i ljude sa Kosova koji su bili prisutni na lokalnim izborima u gradu na Timoku i 2013 kao i prošle godine, sadašnji gradonačelnik Ničić, govorio ne tako davno.

Evo šta je pisao na svom profilu gradonačelnik Ničić o Milojeviću – Zelji:

Činjenica je da su Mirković i Ničić odlično sarađivali sve do 2012. godine kada Mirković izlazi na crtu svom saradniku Ničiću. Mirković na listi SNS-a, 2013. godine na ponovljeni izborima u Zaječaru, pobeđuje svog doskorašnjeg saradnika Ničića i formira vlast u gradu na Timoku.

Nekoliko godina kasnije Mirković napušta Srpsku naprednu stranku, ali zato pravom političkom gimnastikom Ničić na mala vrata prelazi u tabor SNS-a i postaje kordinator za Tomočku Krajinu.

Kako nezvanično saznajemo odnosi između Ničića i Milojevića vremenos su otopleli, i pored prozivki od strane Ničića da je Milojević sa svojim batinašima tukao ljude na izborima 2013. godine, tako da pojedini građani Zaječara, Milojevića nazivaju „UJEDINITELJEM“ zato što je on najzaslužniji za prelazak Ničićevog pokreta u SNS.

Kada sve činjenice pogledate iz neke druge perspektive vidite da se ovaj trougao Ničić, Zelja, Mirković već godinama provlači krož život građana Zaječara tako pretnje danas već sutra mogu preći u strastveni poljubac, tako da nam ostaje da na miru sačekamo sudski epilog ove prijave Saše Mirkovića i o tome razgovaramo sa argumentima…

Evo automobila, dzipova marke lada Niva bez tablica koje su krstarile gradom na Timoku za vreme poslednjih lokalnih izbora.

Kako smo tada nezvanično saznali automobili su u vlasništvu kancelarije za KIM.

Kada pogledate na kraju ko je sa kim sarađivao, ko je kome pretio, ko je koga prozivao, i ko je sa kim prijatelj, ostaje samo da platite neku vidovitu baku, posto je odnos Mirkovića, Milivojevića i Ničića misteriozan kao BERMUDSKI TROUGAO. (sve nestaje u trouglu).