Reklame

Gradski odbor „Dosta je bilo“ Zaječar smatra da je „Kontesa“ još jedan u nizu propalih Ničićevih projekata, preko kojih se javni novac sliva u privatne džepove.

 

Gradski odbor „Dosta je bilo“ uputio je saopštenje za javnost koje prenosimo u celosti.

 

Gradski odbor „Dosta je bilo“ Zaječar u svetlu potvrde pristigle iz Uprave za nekretnine Crne Gore o postojanju tereta na placu u vlasništvu grada Zaječara u Baošićima ukazuje na to, da je još jednom, po ko zna koji put, gradonačelnik Zaječara Boško Ničić pokušao da obmane građane tvrdeći da na placu u Baošićima nema nikakvih tereta, te da je grad jedini vlasnik ove nepokretnosti.

Podsećamo građane da je još početkom godine gradski odbor „Dosta je bilo“ postavio pitanje gradonačelniku šta se dešava sa placem u BaošIćima i kada će, očito štetan ugovor po grad, biti raskinut.

Hronologiju dešavanja vezanih za aferu „Kontesa“ predstavili smo javnosti kroz dokumentarni film „U zoni magle – prašuma u Baošićima“ koji možete pogledati na linku: DOKUMENTARNI FILM PRAŠUMA U BAOŠIĆIMA .

Pozivamo nadležne organe da utvrde zašto do sada nije raskinut ovaj po grad štetni ugovor i ko su lica koja su odgovorna za to.

Građani Zaječara imaju pravo da znaju ko i iz kog razloga štiti interese investitorke na uštrb interesa javnosti .

Gradski odbor „Dosta je bilo“ zaječar smatra da je „Kontesa“ još jedan u nizu propalih Ničićevih projekata, preko kojih se javni novac sliva u privatne džepove.