Foto: Timok održavanje

Radnici Javnog komunalnog preduzeća „Timok održavanje“ juče su realizovali akciju čišćenja brane na Crnom Timoku, na „Popovoj plaži“, prenosi portal ovog preduzeća, Timok održavanje.

Loši vremenski uslovi i česte padavine doprinele su da se brana nalazi, u ne u tako zavidnom stanju, jer nije bilo moguće da ona bude valjano očišćena. Prema rečima nadležnih, ovo je tradicionalna akcija koja se organizuje svake godine:

„Pored brojnih obaveze koje preduzeće „Timok održavanje“ svakodnevno ima, kao i nagomilanih poslova tokom letnjeg perioda, jedna od obaveza je i održavanje samog kompleksa „Popove plaže“, gde je tokom letnjih meseci veliki broj posetalaca, koji, između ostalog koriste i sportske terena. S tim u vezi, tokom čitave godine, naročito tokom letnjih meseci, posebno se uređuje ovaj kompleks, gde pripada i čišćenje same brane, koja je u ne tako lepom stanju“, istakao je Vice Lalić, pomoćnik direktora JKP „Timok održavanje“ i dodao da se priobalje Timoka održava i da će tako biti i u narednom periodu, u skladu sa mogućnostima i obavezama preduzeća.

Iz ovog preduzeća nastavljaju sa uobičajnom praksom, da ne pozivaju novinare portala Glas Zaječara prilikom davanja izjava.

Reklame