Reklame

RARIS u saradnji sa Turističkom organizacijom Kladovo organizuje obuku Društvene mreže u turizmu. Obuka će se održati u utorak, 19. novembra od 10h, u restoranu Jezero u Kladovu.

Svi koji se bave turizmom: Preduzetnici u turizmu, seoska turistička domaćinstva, vlasnici smeštajnih objekata u domaćoj radinosti i sl, mogli su juče u petak 15. novembra do kraja dana da se prijave za ovu obuku.

Obuka će se održati u utorak, 19. novembra od 10h, u restoranu Jezero u Kladovu. Cilj obuke je da se učesnici upoznaju šta su društvene mreže u turizmu i na koji način se one koriste. Kroz obuku će učesnici imati prilike da sami kreiraju svoju kampanju preko društvenih mreža. Predavač će biti Darko Božić.

„Zbog ograničenog broja učesnika molimo da prijavu učešća (ime prezime, naziv turističkog objekta/ seoskog domaćinstva ili smeštaja, kontakt telefon i mail) pošaljete na office@raris.org ili javite na tel 019 426 376″kažu iz Rarisa.

Obuku realizuje RARIS u saradnji sa Turističkom organizacijom Kladovo kroz projekat „Edukacije u funkciji razvoja turizma istočne Srbije“, a finansira Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

Reklame