Raris i Projekat „Inicijativa za očuvanje zemljišta“ organizuju obuku za zaštitu zemljišta 3. i 4. oktobra. Obuka će se održati u hotelu Srbija TIS u Zaječaru.

Ako vas zanimaju teme zaštita životne sredine, poljoprivreda, kao i želite da razmenite znanja i iskustva sa kolegama iz Srbije i iz Bugarske na ove teme Raris i Projekat „Inicijativa za očuvanje zemljišta“ organizuju obuku za zaštitu zemljišta, u četvrtak, 3. oktobra, i u petak, 4. oktobra, u hotelu Srbija TIS u Zaječaru.

Obuka se organizuje u okviru projekta „Inicijativa za očuvanje zemljišta“ koji realizuje RARIS sa partnerima iz Bugarske. Projekat će unaprediti kapacitete u Vidinskom i Zaječarskom okrugu za zajedničko očuvanje i poboljšanje kvaliteta zemljišta izloženog zagađenju izazvanim ljudskim aktivnostima.

„Obuka će se održati u hotelu Srbija TIS u Zaječaru, ul. Nikole Pašića bb. Obuka traje od 10-15h. Učešće na obuci je besplatno a obezbeđeni su radni materijali, obroci i osveženje. Za učesnike van Zaječara je obezbeđen smeštaj. Broj mesta ograničen“.– poručuju iz Rarisa.

Broj učesnika po firmi/organizaciji limitiran je na maksimalno 3 po jednoj firmi ili organizaciji. Za sve informacije možete pozvati Anitu Lazarević na telefone 064/8510-264 ili 019/426-376.