Foto: Pixabay / geralt

Ako ste planirali da današnje nedeljno popodne provedete uz dobar film, u Centru za kulturu u Kotlujevcu i danas će biti prikazivana tri nova ostvarenja sedme umetnosti: „Patrolne šape“, „Dulitl“ i „Sluga“.

Najpre za najmlađe od 16:00 časova biće prikazan crtani film „Patrolne šape“.

“Patrolne šape” su šest herojskih štenaca koje predvodi dečak Rajder. Svaka kuca ima svoj talenat i moć, Oni zajedno pokazuju da nijedan posao nije pretežak, nijedno štene nije premalo i edukuju sve uzraste o građanskom ponašanju, društvenim veštinama i rešavanju problema.

Od 18:00 časova biće prikazivan film „Dulitl“ sa Robert Dauni Džuniorom u glavnoj ulozi.

Nakon što je izgubio suprugu sedam godina ranije, ekscentrični Dr Džon Dulitl (Robert Dauni Džunior), poznati doktor i veterinar, povlači se iza visokih zidina Dulitl dvorca sam sa svojom grupom egzotičnih životinja. Ali kada se mlada kraljica teško razboli, bezvoljni Dulitl je primoran da se uputi u epsku avanturu do mitskog ostrva u potrazi za lekom, koristeći svoju pamet i hrabrost, dok se susreće sa starim neprijateljima i otkriva čudesna stvorenja.

Od 20:00 časova pogledajte film Sluga (Holop). Glavne uloge Miloš Biković, Ivan Ohlobistin, Marija Mironova.

Rođen u bogataškoj porodici, mladi Grigorij, „Griša“ (Miloš Biković) je toliko ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je „iznad zakona“. Kada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mere.
Uz pomoć starog prijatelja, psihologa, otac smišlja plan da rehabilituje svog neposlušnog sina. Griša upada u izrežiranu saobraćajnu nezgodu, a kada dođe sebi, biće 1860. godina, a on će se naći na velikom seoskom imanju, kao obični sluga bez veza i bez primesa života kakav je do tada živeo.

Karte po ceni od 250 dinara mogu se kupiti na blagajni Centra za kulturu u Kotlujevcu, od 15:00 sati.

Reklame