Foto: Glassumadije.rs

Pokret slobodnih građana i Regionalna inicijativa Istočne Srbije zatražili su odgovor Gradske uprave Požarevca ko je i zbog čega u noćnim satima koristio vozilo te službe u kampanji za lokalne izbore u Zaječaru.

Aktivisti te dve organizacije fotografisali su vozilo u Gamzigradskoj banji kod Zaječara gde su, prema navodima meštana, smešteni aktivisti Srpske napredne stranke, poslati u ispomoć Bošku Ničiću za lokalne izbore.

„Koliko košta Grad Požarevac kampanja Srpske napredne stranke u Zaječaru? Koliko zaposlenih u Gradskoj upravi ne dolazi na posao kako bi učestvovali u ovoj kampanji? Koliko vozila, pored ovog sa fotografije se koristi u privatne svrhe Srpske napredne stranke? Da li Grad vodi gradonačelnik Saša Pavlović, ili koordinator SNS-a Luka Petrović?– stoji u saopštenju.

Ovo je još jedan u nizu primera zloupotrebe javnih resursa u stranačke svrhe, što predstavlja problem na čijem rešavanju ćemo insistirati na Međustranačkom dijalogu i o ovim dešavanjima upoznati delegaciju Evropskog parlamenta, navodi se u saopštenju PSG-a.

Izvor: Glassumadije.rs

Reklame