PROMOCIJA „TROUGLA DUŠE“ U BEOGRADU: „Kome je ljubav oružje, sve bitke je unapred dobio“

Beogradska publika upoznala se sa kompletnim opusom autora Ninoslava Jovanovića iz Zaječara, na promociji njegove četvrte knjige u srpskoj prestonici.

Zaječarski pisac Ninoslav Jovanović predstavio je svoju četvrtu knjigu „Trougao duše“, u klubu VNLS u Beogradu, u subotu 1. decembra. Tom prilikom, beogradska publika upoznala se sa kompletnim opusom autora, koji je po profesiji policijski oficir i diplomirani ekonomista.

„Hvala vam što ste došli po ovom veoma hladnom vremenu, svim prijateljima iz Beograda , ali i Zaječara koji su večeras ovde“, rekao je Jovanović na početku promocije.

Ninoslav je književno veče obojio pozitivnim mislima, pričom o tome kako mu je pisanje pomoglo u potrazi za istinom, za kojom uvek traga i ne odustaje.

„Još od srednje škole tragam za istinom, posmatram ljude i donosim zaključke, a to mi na ovom putu najviše pomaže“, rekao je autor i dodao da je za njega pravi izazov da pokaže ko je on.

„Ja sam žudnja za istinom, pravdom i ljubavi“.

Osim istine u njegovim knjigama značajno mesto zauzima i ljubav, te je na kraju promocije policijski oficir poručio:

„Kome je ljubav oružje, sve bitke je unapred dobio“.

Moderator promocije bila je glumica Selena Ristić – Vitimirović, a o knjizi su govorili recenzenti i prijatelji autora : Branislav Đurić, Slaviša Saša Cvetković, Predrag Radojković i Danilo Gubernić.

Jovanović je osim “Trougla duše” objavio i knjige: Ko smo, U 10 koraka do uspeha i sreće, Komad neba na zemlji.

Reklame