Foto: Outhide festival
Reklame

Nakon gostovanja muzičke grupe Igralom u okviru promotivnih aktivnosti Outhide Festivala, Outhide kuca na vrata Niša i dolazi da predstavi publici ovogodišnji program i ideju festivala.

U bašti niškog bara Dvorište, 2. juna sa početkom u 18 h održaće se promo matine koji garantuje dobar provod uz kvalitetnu muziku i još kvalitetnije društvo.

Niškoj publici ovom prilikom predtaviće se Sertac Ogul, poznatiji kao As Smoth As, koji će se drugu godinu zaredom naći na DJ pultu festivala.

Sertac je porekom iz Istanbula,  2010. godine doselio se u Beograd i započeo svoju muzičku karijeru na ovim prostorima. Njegova muzika može se opisati kao fuzija orijentalne, indijske i turske muzike sedamdesetih. Sertac je organizator klubskih večeri pod nazivom Midnight Orient, koje privlače veliko interesovanje beogradske publike i koje nude jedinstveni doživljaj vožnje magičnim ćilimom kroz muziku i ples.

Kao podrška nastupiće i Mladen Stefanovski, urednik muzičkog programa festivala, koji će svoj pražljivo odabran muzički sklop podeliti sa publikom.

Goste matinea  obradovaće i informacija da će imati i priliku da osvoje besplatne karte za ovogodišnji Outhide Festival.

Outhide Festival održaće se  u Zaječaru 27. i 28 jula. Više o samom festivalu možete pronaći na https://goo.gl/7qbZje.