Reklame

Nacionalna koalicija za decentralizaciju (NKD) je pokrenula platforma promeni.rs  putem koje možete predložiti a potom i pokrenuti akciju kojom će se omogućiti stvaranje bolje zajednice u vašem okruženju.
Foto: Saša Živić

Kako je saopštila NKD, paltforma je pokrenuta kroz projekte Tvoje mesto u Srbiji koje ta organizacija sprovodi u partnerstvu sa CRTA-om, Fondacijom Jelena Šantić, ORCA-om i Media reform centrom i Građani imaju moć, koji partnerski realizuju Beogradski centar za bezbednosnu politiku, CRTA, NKD i Partneri za demokratske promene, uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

„Imate dobru ideju i ekipu sa kojom biste da je realizujete ali nemate iskustva, resursa, novca? Imate želju – nemate mogućnosti? Ukoliko želite oko sebe kvalitetnije okruženje, lepši komšiluk, srećniju zajednicu – kreirajte je! Taj put smo vam olakšali jer je platforma PROMENI sada na usluzi građanima širom Srbije. Ona je namenjena svima koji žele da se pokrenu kako bi stvorili pozitivnu promenu u svojoj lokalnoj sredini“, navodi se u saopštenju.

Na sajtu promeni.rs se mogu dobiti informacije o mogućnostima podrške, neophodnim koracima pri planiranju i organizaciji uličnih akcija, uspešnim primerima aktivizma u Srbiji, primerima dobre prakse u svetu, organizovanju akcija.

Na sajtu i SAMI MOŽETE PRIJAVITI SVOJU AKCIJU!

Reklame