Foto: Pixabay / 526663
Reklame

Do isteka roka propisanog javnim pozivom na adresu Gradske uprave stigla je jedna ponuda. Ugovor o izradi projektne dokumentacije zaključen je 10. decembra, a njegova vrednost je 4.865.000 dinara bez PDV-a.

Javni poziv za podnošenje ponuda za javnu nabavku usluga izrade projektne dokumentacije izgradnje zatvorenog bazena u naselju Kotlujevac raspisan je 30. novembra ove godine.

Planom javnih nabavki procenjena vrednost javne nabavke iznosila je 4916666 dinara bez PDV-a.

Ponudu po javnom pozivu dostavio je samo jedan ponuđač, a reč je o firmi „Kapa projekt“ iz Niša, koja će biti nosilac posla.

U grupi ponuđača su još i „DBA – Đorđe Bajilo arhitekt“ iz Novog Sada i „Teming electrotehnogy“ iz Niša.

Vrednost zaključenog ugovora o izradi projektne dokumentacije je 4.865.000 dinara bez PDV.

Firmi „Kapa projekt“, pored ovog posla, već je bio poveren posao izrade projektne dokumentacije za „Muzej Roka“, a vrednost izrade projektne dokumentacije za muzej planom  javnih nabavki za 2018. godinu utvrđena je na 4.000.000 dinara bez PDV.

„Muzej roka“ još uvek nije u fazi izgradnje, a polaganje kamena temeljca bilo je najavljivano za kraj juna 2018. godine.

Foto: Muzej roka u Zaječaru ( http://www.kapaprojekt.com )

Bazenska hala čija se izgradnja planira u Kotlujevcu imaće dve školjke: veliki bazen od 25 metara, sa osam plivačkih staza, namenjen vaterpolu i plivanju, i mali bazen, namenjen rekreaciji i obuci neplivača u nastavi i van nje.

Bazenska hala biće projektovana prema važećim FINA standardima, te će pored obuke neplinamenjen i održavanju regionalnih sportskih takmičenja u plivanju i vaterpolu.

Objekat je pre svega namenjen kao podrška u realizaciji obuke neplivača u okviru školske nastave i van nje, kao i
rekreaciji različitih starosnih struktura građana.

 

Reklame