Topličina ulica, Foto: Glas Zaječara

Deo stanara Topličine ulice još uvek čeka na asfalt. Ulica je odavno posipana rizlom, ali nema naznaka da će u skorije vreme biti asfaltirana. Deo problema je i nepropisna signalizacija.

 

Deo Topličine ulice, iako se nalazi u užem centru grada, više podseća na sokak smešten u nekom napuštenom naselju.

Sa svakim pljuskom ulica se pretvara u pregršt malih jezera, pa tako vozači koji tuda prolaze muku muče da izbegnu rupe, a pešaci da ostanu suvi nakon prolaska vozila.

Deo problema je i nepropisna signalizacija.

Deo problema i nepropisna signalizacija, foto: Glas Zaječara

Naime, ulica Timočke bune jednosmerna je, u smeru ka ulici Svetozara Markovića. Na uključenju Topličine u Timočke bune nije istaknut znak zabrane kretanja u desno, pa tako može lako doći i do tragedije.

Apsurdna je i činjenica da se vozila koja se iz Topličine uključuju u Zmajevu ili Timočke bune uključuju prelazeći preko trotoara, jer ove ulice spojene.

Podingut trotoar kao i izostanak odvoda upravo i doprinose stvaranju ogromnih bara koje su prava noćna mora za sve koji su  prinuđeni ida se ovom ulicom kreću.

Rešenja problema nema ni u najavi, a stanarima Topličine ulice ostaje samo da se nadaju da će u nekoj od kampanja dočekati par metara asfalta.

 

Reklame