Reklame

Građani prijavili problem u ulici Vojvode Putnika. Prema njihovim rečima automobili se parkiraju na mesto gde je parkiranje zabranjeno, kamion istovaruje robu na trotoaru, a slivnik česme često je zapušen od zapušača koji konzumenti pića ispred prodavnice bacaju.

Preko aplikacije prijavi problem naši sugrađani ukazali su na probleme u ulici Vojvode Putnika. Pored svakodnevnog parkiranja na mestu gde postoji znak za zabranu zaustavljanja i parkiranja, kamion sa robom parkira se na trotoaru pored lokalne prodavnice, van svih pravila. Problem je i što građani kada je prijatno vreme, zatvarače od piva i sokova bacaju u slivnik česme, tako da često dolazi do zapušivanja slivnika.

Novinari portala Glas Zaječara, obišli su lokaciju i zatekli ovakvo stanje u saobraćaju danas u petak 21. februara.

Evo šta su naši sugrađani napisali o problemia u ulici Vojvode putnika:

„Koristi godinama i niko ne reaguje. Možda je i to jedan od razloga začepljenja javne česme u neposrednoj blizini. O saobraćajnom prekršaju i da ne govorim. U ovakvim slučajevima je nemoguće normalno hodati trotoarom već se mora okolo i to ulicom“.napisao je meštanin.

„O ovom problemu sam Vam pisao, evo, sada i da vidite. Zapušen odvod javne česme na uglu ulica V.Putnika i Đ.Salaja ispred same prodavnice. Slika i snimak su od pre pola sata. Pre pet dana je bio isti problem. Trotoar, ispred česme se koristi za utovar i istovar robe prodavnice.Pretpostavljam da je slegao teren od teških kamiona i poremetio ili oštetio odvodne cevi“.napisao je drugi meštanin.

„Ovako izgleda desna strana ulice Vojvode Putnika, iz ove perspektive. Desno su parkirana vozila iako postoji znak zabrane parkiranja. Tako je svakog dana“.napisao je treći meštanin.

Novinari portala Glas Zaječara kontaktirali su komunalnu policiju, i oni su kazali da će problem rešiti, i da je vlasnik prodavnice više puta usmeno i pismeno bio obavešten da prekine sa praksom, kamion na trotoaru, i da je sledeće šta oni mogu da preuzmu je kazna.

Što se tiče parkiranja, to je u domenu saobraćajne policije, kazali su nam iz komunalne policije, tako da apelujemo još jednom, da saobraćajci obrate pažnju na parkirana vozila u ulici Vojvode Putnika.

Ovaj tekst je nastao tako što je naš sugrađanin putem naše aplikacije PRIJAVI PROBLEM, poslao detalje i sliku problema.

Pozivamo i Vas da prijavite Vaš problem, kako bi on što pre bio rešen na vašu i radost svih građana Zaječara.