Reklame

Putem aplikacije „Prijavi problem“ naš sugrađanin je napisao da automobil mesecima stoji ispred ulaza u zgradu. Problem je prijavljen komunalnoj policiji ali do današnjeg dana vozilo nije uklonjeno.

Naš sugrađanin je putem aplikacije prijavi problem, kazao da je jedan automobil bez tablica mesecima parkiran ispred ulaza u zgradu.

„Već mesecima ispred ulaza u zgradu u Sremskoj ulici (kod Higijenskog zavoda) stoji vozilo marke „Kia“ bez registarskih tablica. Problem je već jednom prijavljen Komunalnoj policiji, ali oni ili nisu reagovali ili vlasnik, ako postoji, nije sklonio vozilo sa ulaza. Na osnovu važećeg Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima u čl.66 stav 18 stoji da je zabranjeno parkiranje i zaustavljanje vozila na kolskom ulazu, odnosno izlaza iz zgrade, dvorišta ili garaže“.– kaže naš sugrađanin.

Redakcija portala Glas Zaječara kontaktirala je komunalnu policiju iz koje nam je rečeno da je iz pomenute Sremske ulice, već uklonjeno, dva vozila sa istim prijavama, i da će prijavu proslediti nadležnima, komunalnoj inspekciji i saobraćajnoj policiji.