foto: Glas Zajecara

Govornik na trećem protestu „Jedan od pet miliona“ u Negotinu, Strahinja Ćirić napadnut je ispred zgrade u kojoj živi i zadobio je  povrede glave, 14. marta oko 22 sata.

Foto: Glas Zajecara

Kako je kazao Ćirić njega su tri nepoznate osobe sa kapuljačama ili fantomkama napali ispred stana.

„Nakon protesta tri maskirane osobe, napale su me ispred kuće. Prvo su me tukli rukama dok nisam pao na zemlju a zatim su me šutirali nogama“ rekao je Ćirić

foto: Glas Zajecara

Kao razlog napada Ćirić navodi kao razlog svoj govor na trećem skupu 1 od 5 miliona u Negotinu, gde prema njegovim rečima spomenuo čoveka koji je „gazda“ Negotina u poslednje dve do tri godine.

„Na skupu sam govorio o čoveku koji poslednjih godina gazda Negotina, mislim na Zorana Milojevića zvanog Zelja, Vučićevog batinaša iz ekipe Veselinović, Radojčić itd.“

Strahinja Ćirić sumnja da iza napada stoje Aleksandar Vučić i Zoran Milojević – Zelja.

Vladimir Živković, organizator protesta 1 od 5 miliona u Negotinu kazao je za portal Glas Zaječara da Strahinja Ćirić nije organizator protesta 1 od 5 miliona u Negotinu, ali da je na protestnom skupu održanom 7. marta bio govornik, gde je prilikom izlaganja prozvao je određene ljude bliske SNS-u.

Vladimir Živković je rekao da ne zna ko stoji iza napada, ali je moguće da je napad u vezi sa govorom Ćirića 7. marta na trećem protestnom skupu 1 od 5 miliona u Negotinu.

Na pozive naše redakcije Zoran Milojević – Zelja nije odgovarao.

Reklame