Predsednik Gradskog odbora Narodne stranke u Zaječaru Goran Kalčević, je na press konferencio naveo da članovi Nove Stranke ne mogu više da gledaju propadanje Zaječara, u kome za vreme vladavine SNS-a nije doveden nijedan investitor.

Naprednjačka vlast ništa korisno nije uradila za Zaječar, niti je dovela nijednu investiciju u grad .Dodvoravaju se svom šefu u Beogradu ucenama, pritiscima i pretnjama prisiljavaju naše sugrađane da ulaze u autobuse o našem trošku, kako bi ispunili zadatu kvotu I prisustvovali odlazećem naprednjačkom cirkusu pod nazivom “Budućnost Srbije”. Drznuli su se I da posegnu za uništavanjem našeg simbola grada , park šumu Kraljevica, gradeći u sred parka rogobatne kuće i klozete“-rekao je Kalčević i dodao: „Mi kao nova politička opcija u gradu ne nudimo pojedinca nekog novog gospodara grada,već nudimo tim novih,stručnih i sposobnih ljudi i Zaječaraca. Taj naš tim biće spreman da svojim znanjem i iskustvom u punom kapacitetu,nakon smene ove nakaradne vlasti, uključi u borbu za bolji naš Zaječar i za bolja naša sela.Ima nade nema predaje, Zaječar Zaječarcima, do pobede“.

Press konferenciji prisustvovali Nenad Nedeljković (potpredsednik GO Narodne stranke), Dejan Dragojević (član GO Narodne stranke), kao i Milica Veličković i Dušan Kocić.

Gradski odbor Narodne stranke u Zaječaru, čestitao je svim sugrađanima predstojeće uskršnje i prvomajske praznike.

 

 

Reklame