Foto: Dragan Mitić

U utorak 9. jula je u Vrnjačkoj banji održano još jedno u nizu polufinalnih takmičenja ovogodišnjeg zvaničnog izbora za Miss Srbije, na kome su učestvovale Zaječarke Kristina Radivojević i Teodora Mitić. Teodora je ponela titulu Miss šarma, a nama ostaje da navijamo da jedna od njih pobedi na nekom od preostalih polufinala i tako dovede takmičenje naredne godine u Zaječar.

Ovogodišnji zvanični izbor za Miss Srbije, u organizaciji kompanije MISS YU i Vesne da Vinče, se zahuktava – sinoć je u Vrnjačkoj banji održano još jedno polufinalno takmičenje.

U ovogodišnjem takmičenju učestvuju i dve predstavnice Zaječara: Kristina Radivojević i Teodora Mitić.

Prednost pobednice u nekom od polufinalnih takmičenja, osim stipendije za celokupne četvorogodišnje studije i direktnog plasmana u finale ovog prestižnog takmičenja, je i ta da sledeće godine bude domaćica polufinala i tako dovede izbor za Miss Srbije u svoj grad.

Želja Teodore i Kristine je upravo da pobedom jedne od njih na nekom od predstojećih takmičenja dovedu karavan lepotica u Zaječar.

”Konkurencija u takmičenju za najlepšu Srpkinju u jedinom zvaničnom izboru za miss kod nas, a to je u ovom koje organizuje MISS YU kompanija sa Vesnom da Vinčom na čelu, je uvek veoma velika. Kriterijumi za učesnice su visoki i potrebno je puno rada i odricanja da bi se došlo do uspeha, ali ja verujem da smo i Kristina i ja dovoljno sazrele kroz prošlogodišnja takmičenja i da smo dovoljno naučile, tako da je vreme da pokažemo da Zaječar i Istočna Srbija zavređuju predstavnice u finalu. Već zamišljam kako bi izgledalo sledeće godine takmičenje na Felix Romuliani. Bio bi to spektakl za pamćenje“. – kaže Teodora.

”Za mene je obrazovanje trenutno na prvom mestu. Obzirom da sam upisala studije farmacije u inostranstvu, dosta energije posvećujem tome, međutim, lepote se ne treba stideti, naprotiv, treba je promovisati i pokazivati. I Teodora i ja napredujemo i učimo kroz svako novo iskustvo takmičenja za Miss Srbije, deo smo tima kompanije MISS YU i učestvovaćemo na svakom takmičenju gde nas pozovu iz kompanije, koliko nam to obaveze oko nastavka školovanja budu dozvoljavale.” – ističe Kristina.

Inače, Teodora i Kristina su najbolje drugarice i uvek na takmičenja putuju zajedno. Do sada su imale brojne ponude domaćih i inostranih kompanija i agencija za nastavak karijere, ali su one ostale verne kompaniji MISS YU i želji da ponesu lentu najlepše i dovedu izbor za miss u Zaječar.