Foto: Pixabay

1. Povez preko očiju
Kad eliminišete čulo vida, povećavate osetljivost ostalih čula. Stavite povez partneru preko očiju, a neka i on vama uradi isto. Slatko iščekivanje i napetost koja raste iz sekunde u sekundu rasplamsaće strasti među vama.

2. Zabranjeni sastanak i seks na brzaka
Ako želite da odete korak dalje po pitanju predigre, isplanirajte sastanak u njegovoj kancelariji, nekom kafiću ili u zadnjem delu noćnog tramvaja. U ovom scenariju za uzbuđenje zaslužni su tajnovitost i skrivanje od ostalih. Pošaljite mu SMS da ste goli i da mislite na njega ili mu pošaljite seksi MMS, spakujte mu svoje čipkaste gaćice u lanč-paket ili mu banite u kancelariju, zaključajte vrata i pustite mašti da podivlja. Nikad nemojte potcenjivati snagu seksa na brzaka; kad ste već oboje ludo napaljeni tokom dana od iščekivanja – onda znate koliko će vam dobro doći i brzinsko dosezanje ekstaze uveče.

3. Obucite se za seks
Možete da ga izazivate svojim bujnim dekolteom ili povlačenjem suknje visoko po bedrima – ovo na mušku maštu deluje poput požara. Ili mu priredite striptiz. Ne razmišljajte o nesavršenosti svog tela; dok vi brinete o tome da li će on primetiti da ste se malo ugojili, njemu će sva krv iz mozga pobeći niže…

4. Dodirujte se međusobno
Ne na uobičajeni način, iako i to pali. Iznenadite ga, senzualno pritiskajući njegov penis o razne delove svog tela – bradavice, pupak, između grudi… Shvatite to kao zadirkivanje pre nego što se bacite na konkretne stvari.

5. Dirajte samu sebe, a on neka vas gleda
Lezite ili sedite pored njega i počnite da milujete svoje telo – krenite od usana, preko grudi do svoje intimne regije. Savijajte telo, uzdišite i gledajte ga pravo u oči. To će ga inspirisati da krene u akciju.

6. Preuzmite kontrolu
Naredbodavnim tonom naredite mu da legne na krevet, zatim ga zadirkujte dodirima ili blagim udarcima dlanom po zadnjici. Nežno ga grickajte od usana prema vratu, do bradavica, do pupka i niže, a onda se opet vratite do njegovih usana. Pitajte ga da li mu se sviđa to što mu radite – on će biti toliko napaljen da možda i neće moći da odgovori, već će samo klimati glavom. Potom mu priuštite oralni seks.

7. Igra bez ruku
Recite svom partneru da vam može radi šta god poželi, ali da ne sme da koristi ruke. Nećete verovati kako će biti kreativan! Ovo bi lako moglo da se pretvori u najintenzivnije vođenje ljubavi ikada.

Izvor: Nadlanu.com