Foto: Pixabay
Reklame

Timočki Omladinski Centar poziva zainteresovane mlade od 15 do 30 godina da se prijave za učešće na Letnjoj školi za traženje posla.

 

Letnja škola za traženje posla je zamišljena kao jednomesečni intenizivni kurs od tri modula 3 (6 tema) koji bi bio organizovan tako da pripremi mlade za “nemoguću misiju” – kako brzo naći adekvatni posao.

Teme koje će biti obrađivane tokom obuke su pisanje CV-a i motivacionog pisma, simulacija razgovora za posao, komunikacija i javni nastupa, asertivna komunikacija, davanje povratnih informacija (feedback) i timski rad.

Škola će biti održana u prvoj polovini septembra meseca, a za učešće na školi možete se prijaviti putem linka do 25. avgusta 2019. godine

Učesnici koji prođu selekciju biće obavešteni putem mail-a do 31. avgusta.

Letnja škola za traženje posla biće realizovana u Prostoru za POMAK u Zaječaru.

Učesnici letnje škole će kao depozit priložiti 600 dinara koji se vraća svim učesnicima koji prisustvuju na 5 od planiranih 6 radionica u okviru 3 modula, koji budu ispunili svoje domaće zadatke. U suprotnom depozit će se u njihovo ime donirati u humanitarne svrhe.

Letnja škola za traženje posla realizuje se u okviru projekta „Osnaži se, pokreni se“ koji sprovodi Timočki Omladinski Centar,a uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.