Organizatori 52. zaječarske Gitarijade uputili su poziv zainteresovanim ljudima, da se prijave za volonterski tim 52. Zaječarske Gitarijade. Poziv prenosimo u celosti:

Pozivamo sve zainteresovane mlade ljude, od 15 – 30 godina, da se prijave za volonterski tim 52. Zaječarske Gitarijade koja se održava od 28. juna do 30. juna 2018. godine.

Svi zaintersovani mogu da se prijave putem sajta http://www.gitarijada.rs/ ili lično u prostorijama Narodnog pozorišta Timočke krajine –Centar za kulturu “Zoran Radmilović” u Zaječaru.

Poslednji rok za prijavu je 26.jun 2018.godine.

Volonteri će raditi u smenama tokom tri festivalska dana kao podrška organizatorima na nekoj od sledećih pozicija: domaćin demo benda, logistička podrška, tehnička podrška, press centar.

Volonteri će radom u timu dobiti značajna iskustva i veštine, upoznati nove ljude, steći nova prijateljstva, i biti značajna karika festivalu.

Osobe koje su mlađe od 18. godina moraju doneti pismenu saglasnost jednog ili oba roditelja na prvi volonterski sastanak. Dokument Saglasnost za volontiranje na 52. Gitarijadi možete preuzeti sa linka [ http://www.gitarijada.rs/wp-content/uploads/2018/06/Saglasnost-roditelja-Gitarijada-2018.doc ] Ukoliko imate saglasnost roditelja u polje ispod upišite DA *

Reklame