Foto: Zaječar online

Potprеdsеdnica Vladе Srbijе i ministarka građеvinarstva, saobraćaja i infrastrukturе, prof. dr Zorana Mihajlović, posеtićе zajеdno sa ministrom omladinе i sporta Vanjom Udovičićеm,  Zajеčar u ponеdеljak, prilikom čega će obići radova na rekonstrukciji Šljivarskog puta, održati sastanke sa načelnikom Zaječarskog upravnog okruga i gradonačelnikom Zaječara, potvrđeno je iz kabineta ministarke.

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, posetiće zajedno sa ministrom omladine i sporta Vanjom Udovičićem, Zaječar, u ponedeljak, 8. jula 2019. godine

Oni će obići radove na rekonstrukciji državnog puta Šljivar – Lenovac – Lasovo u 10 sati i 40 minuta.

Nakon toga održaće sastanak sa načelnikom Zaječarskog upravnog okruga, Vladanom Paunovićem i čelnicima lokalnih samouprava iz okruga, dok će se sa gradonačelnikom Zaječara, Boškom Ničićem, susreti u deset minuta do dvanaest.

Podsećamo, grad na Timoku se uveliko sređuje za dolazak ministarke Mihajlović što potvrđuje rekonstrukcija Fruškogorske ulice, obeležavanje ulica horizontalnom signalizacijom, početak radova na sređivanju Šljivarskog puta, kao i početak rekonstrukcije puta od Brusnika do Brusničke stanice.

Kako su protekle ranije posete ministarke Zorane Mihajlović, gradu na Timoku možete pročitati u tekstu „U susret poseti Mihajlovićeve: Kako je nekada bilo“.