Ljudi, pa je li to moguće?!?!?! „Reče jednom, jedan čo’ek“, tačnije jedan sportski komentator u jednoj bivšoj zemlji. Ali, kako neko drugi jednom reče, „istorija se ponavlja“, i izgleda da je ovih dana nad Naš (nekada lep, miran, spokojan, bezbedan, pun nasmejanih lica, zadovoljnih pogleda i dečije graje) grad nadleteo neki čudan „vazduPLOHOV“ za koji ne postoji „aerO(U)DRUM 😁 pa kruži iznad „Zaj’čara“ i baca neku senku sumraka iz časa u čas i dana u dan, tako da je ova legendarna aktuelna više nego ikada, ili preciznije „najviše u novijoj srpskoj istoriji“.

Kao iz vedra neba, što nam i kiša radi ovih dana ali to je Božija volja a ovo je volja NjIHOVA, potapaju Nas vesti „iz nesvesti“ o genijalnim potezima predstavnika vlasti.
E sad, mogla bi se napravrti svojevrsna top lista neverovatnih „akcija“.

Pre nekoliko dana, tačnije na „Dan svetomočenika Velikoustog“, koji će se u „eri aktuelnih lokalnih koalicionih partnera“ verovatno od sada slaviti kao Dan grada ili „slava“ 🙂, poterao je „dečko sa gola“, podanike svoje i NjEGOVE, u prve borbene redove, ne štedeci tom prilikom ni „majku, ni…“. E sad, neko bi rekao „pa šta?, ako kada su došli!, šta su tražili tu? i slično…polako Srbine, pa nisu došli!

Dovedeni su!

I to svi znaju, više i ne kriju – autobusi, sendviči i u „Budućnost Srbije“ piči – da l’ im dadoh ideju za slogan?

E sad, em je ovaj sa gola sateravao ljude u ogradjeni prostor a ipak se videlo da ima malo ljudi, posebno Zaječaraca, em je miting došao, čini se, malko kasno, posle „NAJVEĆEG MIRNOG I DOSTOJANSTVENOG SKUPA U MODERNOJ SRPSKOJ ISTORIJI“ pa je delovalo bajato, otrcano. Jako se predsednik naljutio zbog šume brendiranih torbica od kojih nije mogao da vidi drvo, ups, lapsus lingue, „podržavao(v)ce“ koji su došli da ga pozdrave…autobusima, za sendvič, i iz ljubavi prema onome što mogu da izgube ukoliko odbiju da dodju.

Epilog, ovi iz gradskog diplomatskog tora, mislim kora (šta li mi je ovih dana?), javno su dobili lekciju, hm, više ribanje, od „razrednog“ na svim SnSacionalnim frekfencijama, a i najavljene su promene! Neki će izgleda na klupu, a neki drugi na go, mesto kapitena i tako.

Bronza na listi.

  • Gospodin Don Mat, privremeno je upućivan na 30 dana odmora u Srbiji, u skladu sa preporukom (dal’ je uz’o vaučer?), posle totalne relaksacije rasporedjen na nove dužnosti. Naime, imajući u vidu „neizbrojive koverte“ 🙂 ponuda javnih nabavki pristiglih za sve ove godine koliko je igrao na ovoj poziciji i potrošenu €nergiju , logično da se „preseli“ na mesto pomoćnika gradonačelnika zaduženog baš za kontrolu javnih nabavki, kako bi ovi poslovi ostali u okvirima „pravila igre“ i pod čvrstom kontrolom „iskusnog stručnjaka“.
    BRAVO!!! BRAVO!!! BRAVO!!!

Srebro na listi.

Imajući u vidu „da smo, mi GRADjANI, kako gradonačelnik jednom reče lenji i da posla ima ali Mi nećemo da radimo, apsolutno je ispravno da se pozivaju „kandidati“ za rad na privremenim poslovima tokom gradnje gasovoda putem njegovog fb profila, sa porukom da se jave njegovom šefu parketa, ovaj šefu etisona, ovaj šefu kafeta…ljudi, izvinite stvarno, trokiram nešto…šefu kabineta.

Pa to nije normalno!?!?!?

O čemu se tu radi?

Jel’ moguće da Oni stvarno misle da se GRADjANI „kopčaju pozadi“?

Čovek zove kao na burek, i pritom kaže „zarada izuzetna za naše prilike“!?!?!?
Ej, Oni od „jednog od najvećih projekata u novijoj srpskoj istoriji“ prave „rialiti“!
Fali još samo da kandidate koji se jave ovom šefu „imaginarijuma“ zatvore u onaj „tajni WC“, pa ko najduže izdrži i položi „neki B1“ za Ruski, lepo dobije posao.

Uh, jbt, on ima iskustva po „farmama“, a ima i kamere po gradu, da nije Veliki Brat!?

Zlato na listi.

Nego, šta ono beše ideja?
A, da.
Ljudi, pa je li to moguće?!?!?!

Aj’ zdravo!

P.S.
Svi likovi su fiktivni. Oni ustvari ne postoje. Potpuno su nebitni! Mi smo IH stvorili i dali im važnost! I ove na vlasti i ove što su bili na vlasti! Trećih kao i da nema.