Organizovana druženja, izleti, izložbe domaće radinosti samo su neke od aktivnosti Kluba za odrasla i starija lica “Zlatna jesen” iz Zaječara.Klub radi pri Centru za Socijalni rad i broji oko stotinak članova.

Predsednica Kluba Danica Pavlović koja tu funkciju obavlja već 15 godina kaže da je kod njih sve dozvoljeno osim svađe,rasprave i podsmevanja.

„Druženja su uvek vesela, sredom imamo i muziku uživo uz obavezno posluženje, organizujemo putovanja, a spremamo se i za proslavu Nove godine koju spremamo u našoj režiji“-kaže Danica.

Klub „Zlatna jesen“ organizuje i druženja sa članovima iz drugih gradova Srbije.

„Već 10-ak godina imamo odličnu saradnju sa Klubom iz Kruševca koji broji 5000 članova. Jedne godine se druženje organizuje kod njih sledeće im mi uzvratimo gostoprimstvo. Nikad se ne ide samo zbog muzike nego i obilaska grada i njegovih znamenitosti. Posetili smo Ribarsku banju, prelepi manastir Sveti Roman, Đunis…Poslednje putovanje smo organizovali do Svilajnca gde smo obišli Dino park i preporučujem svima da ga posete, manastir Koporin i Pokajnicu“-rekla je Danica.

Klub za odrasla i starija lica „Zlatna jesen“ proslavio je ove godine 35 godina rada.

 

Reklame