Boško Ničić je na profilu novinara portala Glas Zaječara napisao da nezavisni i slobodni mediji lažu da je policija legitimisala odbornike opozicije, kao i novinare portala Zaječar online i Glas Zaječara. Obezbeđenje GU Zaječar, danas je sprečilo odbornike opozicije da dođe do skupštinske službe, nakon čega su pozvali policiju, koja je legitimisala odbornike, kao i novinare.

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, je na profilu novinara našeg portala stavio snimak sa kamera u GU Zaječar uz komentar: Što bre lažete ?! Gde je ta policija ? Šta je onemogućeno ? 

Na snimku koji je postavio gradonačelnik Zaječara Boško NIčić, prikazan je samo deo kada su odbornici posle dva sata pregovora, pušteni da odu do skupštinske službe. Na snimku se vide odbornici opozicije kako odlaze do pomenute službe, ali se ne vidi deo kada je policija došla na poziv obezbeđenja, i legitimisala novinare i odbornike.

Portal Glas Zaječara kao i kolege iz Zaječar online, poseduju video snimak kako je policija legitimisala odbornike kao i slobodne i nezavisne novinare.

Podsećamo, danas je obezbeđenje GU Zaječar sprečilo odbornike i novinare da odu do skupštinske službe, zatim su predstavnici opozicije održali pres ispred GU Zaječar. Ranije u toku dana na prijavu da radnici GU Zaječar kao i radnici javnih preduzeća nisu na radnim mestima, inspekcija rada kazala je da nemaju ljude koji trenutno mogu postupiti po prijavi.

Reklame