Reklame

Na pokretanje postupka realizacije projekta javno – privatnog partnerstva sa elementima koncesije poveravanja obavljanja komunalne delatnosti upravljanja i održavanja groblja, sahranjivanja i pružanja usluga pogrebne delatnosti u gradu Zaječaru kao i o Rešenju o imenovanju Stručnog tima za realizaciju projekta javno – privatnog partnerstva sa elementima koncesije, pokret „Pobeda za naš grad“ – dr Nenad Ristović smatra da preci nisu na prodaju i najoštrije osuđuje svaki pokušaj da se gradska groblja u Zaječaru na bilo koji način uzimaju u bilo kakve varijante javno-privatnih partnerstava, koncesija ili privatizacije.

21. novembra većnici su glasali za pokretanje postupka realizacije projekta javno – privatnog partnerstva sa elementima koncesije poveravanja obavljanja komunalne delatnosti upravljanja i održavanja groblja, sahranjivanja i pružanja usluga pogrebne delatnosti.

Iz pokreta „Pobeda za naš grad“ – dr Nenad Ristović najoštrije osuđuju pokušaj da se gradska groblja u Zaječaru na bilo koji način uzimaju u bilo kakve varijante javno-privatnih partnerstava, koncesija ili privatizacije.

Preci nisu na prodaju!

„Pokret pobeda ZA naš grad – dr Nenad Ristović najoštrije osuđuje svaki pokušaj da se gradska groblja u Zaječaru na bilo koji način uzimaju u bilo kakve varijante javno-privatnih partnerstava, koncesija ili privatizacije“.piše u saopštenju ovog pokreta.

Na gradskim grobljima su preci svih nas, istorija ovoga grada i istorija svakog od nas.

„Protiv inicijative gradonačelnika Boška Ničića i Gradskog veća ( sastavljenog od članova Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije i ostalih poltrona ) da naši preci budu predmet njihovih biznis kombinacija, Pokret pobeda ZA naš grad – dr Nenad Ristović će se boriti na sve zakonske načine“.

Gradska groblja moraju ostati gradska svojina, odnosno svojina svih nas i o njima se moramo starati mi, odnosno naš grad, smatraju članovi Pobede za naš grad – dr Nenad Ristović.