Veliki broj autobusa pristigao je u grad Zaječar, dovodeći putnike iz svih krajeva Srbije kako bi iskazali podršku predsedniku republike Srbije. Da li su se svi putnici obreli u Zaječaru danas svojom voljom ili je sve ovo velika laž?

U centar Zaječara autobusi su počeli da pristižu oko 16 časova. Veliki broj autobusa krenuo je ka centru, što je izazvalo kratkotrajni kolaps saobraćaja.

U Zaječar su pristigli građani iz Bora, Majdanpeka, Negotina, ali i Požarevca, Niša i drugih gradova Srbije, kako bi iskazali podršku predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću.

Jedan od učesnika mitinga razgovarao je sa nama i tom prilikom istakao je da je sve ovo velika laž, kao i da tu nije svojom voljom. Šta je još rekao naš sagovornik možete pogledati u sledećem video prilogu.

Da li su svi učesnici skupa zaista tu svojom voljom ili nisu, ne možemo da tvrdimo, ali je sasvim izvesno da u Zaječaru danas na Trgu Oslobođenja ima puno ljudi koji su u Zaječaru po prvi put.

Pristizanje autobusa možete pogledati na ovom linku:

Gepostet von Glas Zaječara am Samstag, 15. Juni 2019

Za kraj još napominjemo: redakcija „Glas Zaječara“ uredno i blagovremeno je poslala prijavu za akreditovanje naših novinara. Po dolasku na lice mesta naš novinar Miljko Stojanović obavešten je da našeg medija nema na listi akreditovanih medija. I pored toga, uspeo je da uđe i prati dešavanje iz prostora predviđenog za novinare.

Reklame