Foto: supermarketnews

Tri godine od kada je prvi put najavljeno otvaranje Lidla, konačno će i građani Zaječara biti u prilici da kupuju u ovom poznatom marketu.

Nakon tri godine od kada je prvi put bivši gradonačelnik Zaječara Velimir Ognjenović najavio otvaranje Lidl-a, i najave aktuelnog gradonačelnika Zaječara Boška Ničića, trgovinski lanac Lidl, otvara se 10. septembra, piše na bilbordu u samom centru Zaječara.

Podsećamo, Boško Ničić, gradonačelnik Zaječara kazao 12. avgusta da je obavio razgovore sa predstavnicima kompanije “Lidl” u Srbiji, zaduženih za ekspanziju, investicije i nabavke, na temu otvaranja njihovog objekta u Zaječaru i uređenja Čupićeve ulice i autobuskog stajališta u okviru kompleksa “Capitol park/Lidl”.

Ničić je tada istakao: „Rekonstrukcija dela ulice, uz sufinansiranje kompanije “Lidl”, a u potezu kafana “Dva brata” do Ustaničke ulice, sa kompletnom zamenom atmosferske kanalizacije, rasvetom, autobuskim stajalištem i trotoarima, obaviće se u periodu 1-20.09.2020. godine dok će svečano otvaranje objekta biti poslednje nedelje septembra ili prve nedelje oktobra meseca“.– istakao je NIčić.

Prema njegovim rečima u radni odnos u budućem objektu “Lidl”-a , čija je površina 2.700 m2, već je primljeno 30 radnika.

Ostaje nejasno, da li je datum otvaranja 10. septembar na bilbordu marketinški trik ove kompanije, ili od rekonstrukcije Čupićeve, kako je najavio gradonačelnik, za sada nema ništa?