Foto: Zajecaronline

Osnovna škola „Ljubica Radosavljević Nada“ spremna je za početak nastave na daljinu. Materijal koji bude postavljen, biće javan.

OŠ „Ljubica Radosavljević Nada spremna je za početak nastave na daljinu od ponedeljka 23. marta.

„Ovo su linkovi koji su poređani po razredima, gde se mogu naći kontakt podaci vaspitača, učitelja i predmetnih nastavnika za komunikaciju. Takođe, za svaki razred, odnosno za svaki predmet, napravili smo fasciklu (folder) u kojem će se sukcesivno postavljati materijal za nastavu na daljinu od 23.03.2020. godine (ponedeljak) i koji će biti dostupan za gledanje i preuzimanje“.saopštavaju iz ove škole.

Za pripremni predškolski program možete kliknuti OVDE.

Prvi razred OVDE.

Drugi razred OVDE.

Treći razred OVDE.

Četvrti razred OVDE.

Peti razred OVDE.

Šesti razred OVDE.

Sedmi razred OVDE.

Osmi razred OVDE.

Iz ove škole apeluju da se stalno prati sajt škole (VESTI), kao i fejsubuk stranica škole, gde će se stalno postavljati obaveštenja, koja dobijaju iz Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Izdavačke kuće (Vulkan, Eduka, Bigz, Klet, Novi Logos, Freska…) ovorile su i nude trenutno besplatno dostupne digitalne udžbenike, koji su od izuzetne pomoći u ovim situacijama. Na sajtovima izdavačkih kuća nalaze se i uputstva za aktiviranje digitalnih udžbenika. Ukoliko je potrebna bilo kakva tehnička pomoć, uvek su na usluzi. Takođe, ako roditelji imaju neki predlog, primedbu ili sugestiju slobodno iznesite, kažu iz OŠ „Ljubica Radosavljević Nada.