foto: fira.rs

Na jučerašnjoj sednici Gradskog veća razmatran je Nacrt Rešenja o davanju saglasnosti na Drugu izmenu programa poslovanja Javnog komunalnog preduzeća „Timok održavanje“ Zaječar za 2018. godinu.

Većnici su razmatrali i usvojili Nacrt rešenja Izveštaja o radu Narodnog Muzeja „Zaječar“ u 2017. godini, Finansijski izveštaj za 2017. godinu, Plan rada za 2018. godinu, Finansijski plan za ovu godinu, i Predlog preraspodele finansijskog plana za 2018. god. Narodnog Muzeja.

Razmatran je i usvojen Nacrt Rešenja Godišnjeg likvidacionog izveštaja Javnog komunalnog preduzeća Gradsko saobraćajno preduzeće „Zaječar“ u likvidaciji. Na gradskom veću razmatran je predlog Rešenja o utvrdjivanju Godišnjeg odmora za 2018. godinu Slobodanu Videnoviću, službeniku na položaju – načelniku Gradske uprave grada Zaječara, kao i Sladjani Karan službenici na položaju – zameniku načelnika Gradske uprave grada Zaječara.

Većnici su razmatrali Predlog Zaključka o povlačenju Predloga Odluke o okončanju postupka likvidacije nad Ustanovom za sport „Zaječar“ u likvidaciji, utvrdjenog na 53. sednici Gradskog veća, kao i Predlog Zaključka o davanju u zakup polsovnih prostorija grada Zaječara.

Izvor: fira.rs