Tradicionalna akcija „Pitajte svog farmaceuta“ koju organizuje Zdravstvena ustanova apoteka „Zaječar“ održana je danas u Zaječaru.

Građani Zaječara danas su bili u prilici da besplatno prekontrolišu svoje zdravlje, dobiju korisne savete vezano za zdrave stilove života, ali i da se upoznaju sa proizvodima iz ponude galenske laboratorije apoteke Zaječar.

„Nastavljamo sa tradicionalnom akcijom ‘Pitajte svog farmaceuta’ u organizaciji zdravstene ustanove apoteka ‘Zajecar’ kao naš doprinos obeležavanja gradske slave. Akcija je po običaju izuzetno posećena čime  se još jednom potvrđuje činjenica da su građani svesni važne uloge farmaceuta u zdravstvenom sistemu, da smo mi najdostupniji zdravstveni radnici do čijeg se saveta, preporuke  ili stručne informacije može doći bez ikakvog zakazivanja i čekanja, već je dovoljno posetiti bilo koju našu apoteku u bilo kom trenutku.“ –  izjavio je Mr ph. Ziza Džavid

Akcija „Pitajte svog farmaceuta“ biće organizovana u sredu, 25. septembra u Knjaževcu, dan kasnije u Sokobanji i u petak u Boljevcu.