Foto: AS Timok
Reklame

Tradicija vrhunskog tenisa u gradu na Timoku se nastavlja i ove godine. Posle odlične organizacije prošlogodišnjeg turnira u konkurenciju do 14 god. ovoga puta teniski savez Srbije je prepoznao kvalitet i dodelio teniskom klubu još jači i ozbiljniji turnur u konkurenciju do 16 god. A kategorije.
Popova plaža bila je puna ozbiljnih takmičara iz cele Srbije koji su skoro na pragu profesionalnog tenisa. Ozbiljnost turnira, i samih takmičara došla je do izražaja čak i pre samog početka turnira.
Tereni na Popovoj plaži, veče pre prvog dana bili su rezervisani i puni za trening .Prvog dana turnira igrano je 1 i 2 kolo, a pune ruke posla imali su i spaner turnira, služba održavanja, jer uprkos nestabilnom vremenu, organizacija se trudila da sve dovede do perfekcije.
Plac majstori sa ravnjacama, radnici JKP Timok održavanja montiraju suncobrane, kako bi takmičari imali savršene uslove. Pored akreditacija, svi učesnici dobili su i poklon majice turnira, Babolat vaučere, i poklone TO grada Zaječara,majice i šolje sa motivima grada, kao i brošure, i reklamni materijal.
Epicentar srpskog tenisa, grad Zaječar i predivan sportski ambijent na Popovoj plaži bili su atrakcija za sve posetioce.
„Puno pohvala kako za odličan tenis, tako i za zaječarski teniski klub, za organizaciju, a i za vredne radnike sportsko rekreativnog komplex Popova plaža, pre svega od zadovoljnih gostiju, što je i veliki motiv za još bolju i kvalitetniju organizaciju već narednog turnira“.- poručuju iz AS Timok.
Rezultati TIMOČKA KRAJINA OPEN 2020
1.Nikola Jovanović(TENISKA akademija Tipsarević, Beograd)
2.Veljko Cvetković(TENISKA akademija Živković, NIŠ)
3-4.Dimitrijević Lazar(STG)
3-4.Marković Saša(Crvena Zvezda, Beograd)