Foto: Zajecar.info

U naselju Kotlujevac za vikend je održan drugi „Krug zdravlja“.

Rekreativna vožnja rolerima i biciklama ulicama okupila je veliki broj kako mališana tako i onih malo starijih učeniska.

Obraćajući se prisutnima pomoćnik gradonačelnika za omladinu i sport Milan Stanković istakao je da je ova manifestacija jedna od lepših koja se organizuje u Zaječaru.

-Ova manifestacija je samo jedna od mnogobrojnih koja se organizuje u našem gradu, ali je i jedna od najlepših. Želimo da promovišemo zdrav život i da nam se deca što više bave ovakvim stvarima, da voze rolere, bicikle, da ih što manje gledamo pored mobilnih telefona, računara, i baš iz tog razloga ćemo uvek podržavati ovakvu manifestaciju i petu Mesnu zajednicu koja je ovo organizovala. Vidim da je danas ovde malo dece sa kacigama, pa bih zamolio, da na ovakvim manifestacijima deca uvek imaju zaštitnu opremu, kako bi bili što bezbedniji. Grad Zaječar će u budućnosti podržavati ovakva i slična sportska dešavanja, rekao je Stanković.

Učesnici manifestacije „Krug zdravlja“ kretali su se trasom od Doma kulture, ulicom Dobrivoja Radosavljević Bobija, do Doma kulture.

Izvor: zajecar.info