Foto: Gimnazija

Okružno takmičenje iz matematike održano je 1. marta u Sokobanji, dok je Okružno takmičenje iz fizike održano je 22. februara u Gimnaziji u Zaječaru.

Okružno takmičenje iz fizike

Prema preliminarnim rezultatima, plasman na Državno takmičenje iz matematike obezbedili su Željko Čukić, Zoran Lunganović, Stevan Vugdelija i Anđela Bešir. Državno takmičenje biće održano u Vrnjačkoj Banji 27. marta.

Na takmičenju su učestvovali sledeći učenici: Katarina Stefanović (I3), Željko Čukić, Miloš Vasiljević i Aleksandar Radulović (I4), Zoran Lunganović i Stevan Vugdelija (II4), Anđela Bešir (IV4).

Okružno takmičenje iz matematike

Gimnazijalci su ostvarili sjajne rezultate i osvojili prva mesta u svim razredima  – Strahinja Sokolović, Zoran Lunganović, Mihajlo Mitrović i Anđela Bešir. Oni su obezbedili plasman na Državno takmičenje, kao i Petar Vasiljević koji je osvojio drugo mesto u 4. razredu.

Gimnaziju su predstavljali Katarina Stefanović i Pavle Savić (I3), Željko Čukić, Miloš Vasiljević, Strahinja Sokolović i Nikola Radisavljević (I4), Zoran Lunganović, Luka Davidović, Mateja Stanković i Vasilije Jovanović (II4), Mihajlo Mitrović (III3), Anđela Bešir, Petar Vasiljević, Branko Grbić, Milutin Nikodijević (IV4), Iva Veličković (IV3).

Čestitamo, i puno uspeha i sreće na sledećem nivou!

 

Reklame